Projectomschrijving

Vlieg rechtstreeks naar Toronto, met Air Canada, de beste Noord Amerikaanse carrier in 2018 volgens Skytrax en dit voor de 8e keer in 9 jaar tijd.

Sinds 1 maart vliegt Air Canada met een Boeing-787 dreamliner vanaf Amsterdam naar Toronto Pearson Airport.

Aan boord van de vlucht Amsterdam-Toronto biedt Air Canada in Economy Class een zeer comfortabele stoel met goeie beenruimte, een volledige maaltijd en gratis drankenservice. In Premium Economy class reist u in luxueuze stoelen in een aparte cabine met extra voordelen zoals 18cm meer beenruimte, Premium maaltijden en Priority service op de luchthaven. Onze nieuwe Executive Pod in Air Canada’s Signature Class, maakt het vliegen nog comfortabeler. De stoelen in de ‘lie flat modus’ zijn maar liefst 2,03 m lang en 53 centimeter breed.

Ongeacht de klasse, geniet elke passagier van honderden uren top-entertainment op een persoonlijk high tech touchscreen-entertainmentsystem, van gate tot gate.

De dagelijkse vlucht biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Havana te vliegen maar ook naar steden als Denver, Boston, Las Vegas en Miami.

De minimale transfertijd voor vluchten naar Canadese bestemmingen is 1h15, naar US-bestemmingen 1h25. De passagier hoeft in Toronto niet de bagage van de band te halen als hij verder vliegt met Air Canada of United.

Bezoek de website van Air Canada