Project omschrijving

GoMauritius:

Luxe hotels zijn er in overvloed, maar het eiland is ook een fantastische bestemming voor de reiziger met een kleinere portemonnee en voor avonturiers. Geniet van de natuur, cultuur en natuurlijk de parelwitte stranden en het prachtige en gezonde koraalrif. De uiterst vriendelijke bevolking, is een smeltkroes aan culturen. Deze culturen zijn door de eeuwen heen letterlijk “aan komen waaien” op zeilschepen die het eiland bezochten.

Ga 50 jaar terug in de geschiedenis en bezoek het nog onbekende en ongerepte eiland Rodrigues. Dit eiland hoort bij Mauritius en ligt op 1,5 uur vliegen. Rodrigues is een walhalla voor kite surfers en duikers, in het Nationale Park zijn vele endemische planten, bomen, vogels en reuze landschildpadden te vinden. Graag verzorgen wij voor u een reis op maat naar “het meest vreedzame land van Afrika”.
Air Mauritius verzorgd de vluchten vanaf Amsterdam met een overstap in Geneve of Parijs. Zij staan bij ons op de stand, dus alle informatie en specials ontvangt u uit eerste hand!
TIP: koop het nieuwste Oog voor Afrika magazine op de beurs en lees het reisverslag van Ingrid. Ingrid bezocht verschillende keren Mauritius én Rodrigues en kan u alles vertellen over de activiteiten en hotels op deze eilanden.

Graag alvast een afspraak inplannen met Mauritius-specialist Ingrid?
Dit kan op beide dagen tussen 10 – 12 uur (Ingrid is het gehele weekend aanwezig)
Stuur ons een mail:  info@goafrica.nl t.a.v. Ingrid
We heten u van harte welkom op stand 16.

Bezoek de website van GoMauritius