Projectomschrijving

Snowleopard: Symbool voor onze reizen!

Mooi, behoedzaam, krachtig, mystiek, zeldzaam, uniek… slechts een paar termen die ons te binnen schieten als we aan de ‘snowleopard’ denken. In veel opzichten staat dit schitterende dier en onze zoektocht er naar ook symbool voor het type reizen wat we aanbieden.

Snowleopard Adventures: bijzondere wandelreizen door bijzondere en desolate berggebieden met imposante toppen en pure cultuur.

Safari Adventures: safari’s door Afrika door de wild- en natuurreservaten van Tanzania, Kenia, Zambia-Malawi en Namibië. Op zoek naar wilde dieren in een ongerepte wildernis, ver weg van het gehaaste leven in de ‘moderne’ westerse wereld.

Seatrek Sailing Adventures: magische ontdekkingsreizen op een klassieke Burinese Schoener, waar u zich kan onderdompelen in talloze culturen, fascinerende geschiedenissen en de unieke flora en fauna van de Indonesische archipel.

Dit alles onder kundige begeleiding en met een gedegen en tegelijkertijd flexibele planning. Net als de speurtocht naar de sneeuwluipaard geldt ook bij reizen dat het soms anders loopt dan je had gepland of gehoopt, maar de charme van het onverwachte zorgt juist vaak voor de kers op de taart! Maar of je de top nu haalt of niet… of je de sneeuwluipaard gezien hebt of niet… De reis in al zijn facetten is minstens net zo belangrijk als het doel.

Bezoek de website van Snowleopard Adventures