Projectomschrijving

Ervaren en pure beleving

Reizen op maat
Al ruim 11 jaar verzorgen wij met veel passie en plezier rondreizen geheel op maat en naar wens van onze reizigers. Met grote regelmaat reizen we zelf naar onze bestemmingen en komen terug met een enorme schat aan parate kennis. Met deze kennis stellen we de mooiste reizen op maat naar uw wens samen.

Bestemmingen
Onze unieke bestemmingen bevinden zich in AziëMidden– en Zuid Amerika en het Midden Oosten.

Belevingen
Overnacht in kleinschalige, authentieke accommodaties. Ontwaak door de geluiden van de natuur, dwaal door eeuwenoude culturen en proef van de kruidige keukens. Ontdek eeuwenoude tradities tijdens interacties met lokale bevolkingen. Wees actief tijdens golf-, wandel- en fietsreizen. Wees creatief en leer pottenbakken, koken of schilderen. Kom tot uzelf tijdens meditatie, yoga en ayurveda. Ga groen en maak kennis met permacultuur en leer bouwen met natuurlijke materialen.

Ter plaatse
Onze vakkundige en betrouwbare partners ter plaatse delen met ons dezelfde passie;
Goed voor onze reizigers zorgen en hen een onvergetelijk mooie reis bezorgen.

Voor wie?
Voor iedereen die van (rond)reizen houdt, op welke manier dan ook. Voor iedere leeftijd. Voor de individuele reiziger en voor wie in groepjes wil reizen.

Voor de luxe reiziger die van begin tot het einde compleet verzorgt wil worden. De avonturier die het niet erg vindt soms basic te overnachten in de natuur. Honeymooners die hun huwelijksreis tot een onvergetelijk mooie herinnering willen maken. Gezinnen met kinderen die willen rondreizen en toch ook tijd willen om te ontspannen aan het zwembad of strand.

Staat uw manier van reizen er niet bij? Geen probleem, deel uw wensen met ons en met veel plezier stellen wij uw ideale reis samen.

Bezoek de website van Treasury Travel